Vəzifə çağırışına baxın: Müasir Müharibə Multiplayer bu gün burada ortaya çıxdı

Sonsuzluq Ward və Activision "Vəzifə çağırışını aşkar etmək: Müasir müharibə" adlı böyük tədbirə hazırlaşır.

Bu gün gündür. Aylardakı fərziyyələrdən, dəhşətli debütdən və E3-dən qəribə bir bir ayrılmadan sonra Sonsuzluq Ward nəhayət hər kəsə Call of Duty: Multiplayer rejimini göstərəcək: Modern Warfare.

Bugünkü böyük aşkarlama, geliştiricinin "çox kainat" adlandırdığı mövzuya diqqət yetirəcəkdir. Yəqin ki, Gunsmith-in özəlləşdirmə alətindən yeni xəritələrin və rejimlərin aktual şəkillərinə qədər hər şeyi görəcəyik. Bu ilki oyunun hər kəsdən daha böyük olduğu deyilir, buna görə Tipik Call of Duty-dən daha maraqlı olacaq.

Bütün şou canlı yayımlanır və Sonsuzluq Ward cədvəli əvvəlcədən paylaşdı. Başlanğıc siqnal pre-şouda başlayan multiplayer treylerinin işə salınması ilə verilir 10 PT, 1 pm ET, 6 pm BST. Sonra, 30 dəqiqə sonra əsl hərəkət uzun bir canlı yayımla başlayır.

VG247 bülleteninə abunə olun VG247-in ən yaxşı hissələrini hər cümə qutunuzda qəbul edin!

Bu gameplay mağazası hətta çalışır 2 pm PT, 5 pm ET, 10 pm BST. Yazının hər şeyi göstərdiyi yer budur.

Tədbir yalnız tələblə yayımlanır Twitch Aşağıda daxil etdiyimiz kanal.

Call of Duty-in canlı videosunu www.twitch.tv saytında izləyin

Call of Duty: Modern Warfare haqqında daha çox məlumat üçün bu gün və sabah ön səhifəyə baxın.