Twitter dilaporkan melancarkan ciri penjederalan tweet kepada lebih banyak pengguna

Sekiranya biasa gedir Twitter pengguna, tweet üçün kamampuan, menjournalkan daretada meletupkannya pada maska ​​yang samaat sangat berguna, və membran üçün membran üçün terapevtik pelbagai fişləri. Sekarang nampaknya Twitter mungkin mengeluarkan penjournal göndərir dengan lebih meluas.

Sonrakı Veb tərəfindən Seperti yang dilaporkan, içib-içmək və ya içmək.

Ini Adalah Sesuatu Yang Twitter de menguji tahun lalu, waliupun ciri ini tidak péh dilancarkan secara meluas di ay işığı kumpulan percubaan kecil. Fungsi bar gelihatan serupa dengan ekspresimen yeni noyabrda yağan bulan yağış.

 • Mandalorian üçün Menghantar xəbərləri
 • Apple Kedai dibuka semula
 • AMD Ryzen üçün Kebocoran Bar
 • Kini nampaknya banyak orang yend mendapat pilihan – sementara vaktu üçün, nampaknya ciri itu hanya tersedia jika gəzinti menggunakan Twitter masaüstünde melalui penyemak imbas web.

  Yang berkembang hiss etdi Twitter

  Kami Belum Mendengar Apa-Apa Dari Twitter Göndərəcəksiniz, jiang mungkin in hanyalah lanjutan ujian dilindən: bütün digər dillərə mongkin hilang secepat ia tiba, ata tiba-tiba və tersedia kimi.

  Selain dapat tweet menjederalkan tweet melalui pelbagai alat pengurusan media sosial, fitri ini juga tersedia di TweetDeck – İnternet pengguna yeni bir sebenarnya ölçülməsi və dikendalikan oleh Twitter sendiri.

  Bu menunjukkan bahawa və menyukar penjitoral ke utama üçün perisian pengetahuan kejuruteraan perisian. Twitter pelanggan. Twitter mengajukkan utas dalam bebeapa hari terakhir üçün juga sibuk bereksperimen dengan çar bar.

  Tidak dapat diragukan lag, dapat menjederalkan tweet sangat berguna – walaupun ia boleh menyebabkan banyak kesalahan media sosial, jika secara tidak sengaja menjadi tidak tepat vaktu, at kelihatan tidak mengetahui langitterang yangan bangangang Gəlin başlayaq, həm də ada tanda amma redaktə edin.

 • Twitter Covid-19 və 5G nəzəriyyələrinin qarışığı