Təsadüfi köçürmələrin qarşısını almaq üçün AirDrop-u ləğv etməyin sürətli bir yolu

Təsadüfən səhv bir insana AirDrop göndərdiyimiz zaman hamımız utanc verici bir vəziyyətdəyik. AirDrop xüsusiyyətləri hamısında var Apple cihaz istifadəçilərə müxtəlif növ faylları başqaları ilə asanlıqla bölüşməyə imkan verir Apple İstifadəçi AirDrop funksiyasından fotoşəkillər, videolar, qeydlər, sənədlər, bağlantılar, əlaqə və s. Kimi əşyaları asanlıqla bölüşmək üçün istifadə edə bilərsiniz.

AirDrop vasitəsilə paylaşa biləcəyiniz məxfi sənədlərin şəxsi xarakteri səbəbindən onları səhv adama göndərməyiniz gözlənilməz nəticələrə səbəb ola bilər. Təsadüfən dostunuz üçün bir fotoşəkilinizi müəlliminizə və ya bir qəhvəxanada bir qəribə göndərdiyini təsəvvür edin.

Yaxşı xəbər budur ki, bir fayl ötürülməsindən əvvəl və ya müddətində bir AirDrop köçürməsini tez bir zamanda ləğv edə bilərsiniz. Bir AirDrop köçürməsini ləğv etdikdən sonra sənədləriniz digər istifadəçilərlə paylaşılmayacaq. Bir AirDrop köçürməsini ləğv etmək qabiliyyəti yalnız sizi çaşqın vəziyyətlərdən xilas edə bilməz, həm də gizliliyinizi qoruya bilər.

Beləliklə, təsadüfən AirDrop köçürməsini necə ləğv edirik?

Bir AirDrop köçürməsini ləğv etmək prosesi olduqca sadədir. Bir nəhayət səhv istifadəçiyə toxunursanız, AirDrop köçürməsini edərkən yenidən görüntüyə və ada toxunaraq onu ləğv edə bilərsiniz.

Açarı, iPhone və ya iPad'iniz AirDrop istifadəçi adı altında 'Gözləmə' göstərildiyi zaman köçürməni dayandırmaqdır. Köçürülən faylın ölçüsü böyükdürsə, köçürülmə zamanı AirDrop-u ləğv edə bilərsiniz, bu da tamamlanmamışdır.

Yenidən ada toxunan kimi köçürmə dərhal dayandırılacaq. Transfer başlamışsa, yenə yanlış istifadəçi adı vuraraq ortada ləğv edə bilərsiniz.

Bu sadə məsləhətləri bilmək, təsadüfən AirDrop köçürmələrinin qarşısını almaqda və vaxtında ləğv etməyinizə imkan verə bilər.

Bu AirDrop iOS ləğv ucunu bilirsinizmi? Aşağıdakı şərh bölməsində bizə bildirin.

Həm də oxuyun: