Necə aradan qaldırmaq olar & # 039; Zaman işarəsini doldurun & # 039; Google Xəritələrdən

Proqramı mobil cihazınızda istifadə edərkən Google Xəritələr məkan məlumatlarına aktiv şəkildə daxil olur. Bu gizli deyil və bu məlumat yoxdursa tətbiq açıq şəkildə işləmir. Bu tətbiq artıq işləmədikdə və ya arxa planda olduqda yerinizi istifadə etməyə davam edir. Bu, hər zaman yenilənmiş yerinizi göstərməyinizə və istiqamətlər üçün istifadə etdiyiniz zaman gediş-gəlişinizə kömək edir. Yeganə zəhlətökən tərəf budur ki, heç tətbiqə daxil olmursan da, bir yerə baş çəkdiyin zaman hələ də bilirsən. Bu yeri tarixinizə əlavə etmək və 'qrafiki tamamlamaq' barədə bir xəbərdarlıq göndərəcəkdir.

Google Xəritələr bir yerdən başqa yerə getdiyiniz zaman bir yerə getdiyinizi, uzun bir dayanıb sonra oranı tərk etdiyinizi müəyyənləşdirir. Bilmək olduqca sadədir və dəqiq yer məlumatlarına sahib olduğunuz üçün hara getdiyinizi də dəqiq müəyyənləşdirə bilərsiniz. Tətbiqlər bölməsində bu aktivdir, lakin bu xəbərdarlığı almamaq istəsəniz, bunu etmək üçün yer tarixçəsini deaktiv etməlisiniz. Bunu necə edirsən.

Məkan tarixçəsini deaktiv edin

Məkan tarixçəsini istənilən veb brauzerdən silə bilərsiniz, baxmayaraq ki masaüstünüzdən bunu edə bilsəniz daha yaxşı vaxtınız ola bilər. Bu linkdə Google hesabınız üçün Yer Tarixi parametrlərinə daxil olun. Google hesabınıza daxil olun və Yer Tarixini söndürün.

Google Xəritələrdən 'Zaman işarənizi doldurmağı' necə aradan qaldırmaq olar 1

Həqiqətən məkan tarixçəsini əldən verməyinizi və onu aradan qaldırmağı seçsəniz nə itirdiyinizi soruşan bir sual görəcəksiniz. Əsasən, nə qədər tez-tez aldığınızdan və sizin üçün nə qədər faydalı olduğundan asılı olaraq yerinə yetirilməli mübadilə ola biləcək yerlərə əsaslanan tövsiyələri görməyinizi dayandıracaqsınız.

Bu parametrlər bütün cihazlarınıza və eyni Google hesabı istifadə edən bütün tətbiqlərə tətbiq olunur.

Google bu yer tarixini heç kimlə paylaşmır. Bu, tarix tarixini söndürdüyünüz zaman təsdiqlənməyinizdə olan hər şeyi söyləyir, lakin hələ də çox məlumat var – əslində sizin üçün bütün yer məlumatları. Tətbiqin orada olduğunu bildirmək üçün hətta məkan üçün qeydiyyatdan keçməyə ehtiyac yoxdur. Məkan tarixçəsini deaktiv etdiyiniz zaman yox olacaq, ancaq Google onu saxlaya bilməyəcək.

Bu tövsiyəni faydalı hesab edirsinizsə və ya yer tarixinizi qorumaq üçün öz səbəbləriniz varsa, ziyarət etdiyiniz yeri qrafiki əlavə etməyinizi tələb edən bir xəbərdarlıq quraşdırmalısınız. Google hesabınızdan məlumatları vaxtaşırı necə silə biləcəyinizi görmək istəyə bilərsiniz.