Məkan yerini bölüşmədən Şəkillər tətbiqindən şəkilləri necə bölüşmək olar

İPhone foto yerini söndürün

Çəkilişlərimizi iPhone-larımızla paylaşmağı hamımız sevirik. Bu, uşağımızın və ya ev heyvanımızın bir fotoşəkili, xüsusi bir hadisənin fotoşəkili və ya bir saç kəsən bir selfie ola bilər. Ancaq fotoşəkilləri paylaşmaq istədiyimiz, şəklin çəkildiyi yeri bölüşmək lazım olduğunu ifadə etmir.

İOS 13-də bir Foto tətbiqetmə yeniləməsi ilə, paylaşmadan əvvəl yerlərdən fotoşəkilləri tez və asanlıqla silə bilərsiniz və burada.

Paylaşmadan əvvəl foto yerini silin

Açın Şəkil tətbiq, şəkil seçin Paylaşmaq və toxunmaq istəyirsən Paylaşın düyməsini

Paylaşım pəncərəsinin yuxarısında görəcəksən yeri üçün şəkillər və bağlantılar üçün Seçim. Vurun Seçim və növbəti ekranda açarı söndürün Yer. Vurun Bitdi.

İPhone foto yerini paylaşın

İndi paylaşma səhifəsinə qayıtdıqda şəklinizin dediyini görəcəksiniz Yer yoxdur.

Fotoşəkilləri iPhone yeri olmadan paylaşın

Birdən çox foto paylaşmaq istəyirsinizsə, bu eyni şəkildə işləyir. Yer, eyni olsun və ya olmasın, qrupu bütün şəkillərdən açarı söndürərək silinəcəkdir.

Üzərinə sarın

Bu, iOS 13-də Photo App üçün böyük bir yeniləmə olmaya bilər və onunla yeni olanları bölüşmək üçün daha çox dərsimiz var. Əlbəttə ki, ehtiyacınız olduqda lazımlı bir xüsusiyyətdir.

Sizcə indi şəkillərinizi paylaşmadan istifadə edəcəyiniz bir şeydirmi? Şəkilləri yer olmadan paylaşma ehtimalı barədə nə düşündüyünüzü bizə bildirin.