Kimsə Discord hesabınızı silmədiyini necə bilmək olar

Nifaq dostlar və gildiya yoldaşları arasındakı ünsiyyətdən istifadə etmək asandır, bəzən bu işin öhdəsindən gəlmək çox çətin ola bilər. Kimsə xidmətdən istifadəyə ehtiyac hiss etmirsə, hesablarını tamamilə silə bilər. Təəssüf ki, Discord digər üzvlərə bir hesabın silinməsi barədə xəbərdarlıq vermir.

Kimsə hesabınızı silmədiyini tapmaq üçün kifayət qədər sadə bir həll yolu var. Bununla yanaşı, dostsuz qaldığınız və ya qadağan olduğunuz da görünə bilər. Gəlin birlikdə həll edək.

Discord hesabınızı silmək istəyirsinizsə, oxuyun Bir Discord hesabını necə silmək olar.

Bir hesab silindi?

Bir hesabın silindiyini bilmək üçün əsas göstərici istifadəçi adını yoxlamaqdır. Kimsə hesabınızı silmək prosesindən keçəndə istifadəçi adı dəyişiklikləri baş verir.

Qeyd etmək lazımdır ki, Discord istifadəçilərə hesabı silmək əvəzinə ləğv etmə seçimini təklif edir. Əlil bir hesab silindi hesabı ilə eyni görünəcək. Silinmiş bir əlaqə axtarırsınızsa, fəaliyyəti daha sonra yenidən yoxlamaq vacibdir.Kimsə Discord hesabınızı silmədiyini necə bilmək olar 1

Bir istifadəçinin Discord platformasında qarşılıqlı əlaqələri fərdiləşdirməsinin bir neçə yolu var. İstifadəçilərin bloklanması, bir hesabın ləğvi, kimsə ilə dostluq əlaqələrinin və hesabın silinməsi istifadəçilərin mərhəmətindədir.

Aktiv istifadəçilər bu kimi görünməlidirlər:Kimsə Discord hesabınızı silmədiyini necə bilmək olar 2

Bir hesab silindikdə hesab adı oxşar bir şeyə dəyişir "Silinmiş istifadəçi #####." "Silinmiş istifadəçi" dən sonra görünən nömrələr bütün sıfır və ya təsadüfi yaranan nömrələr qrupu ola bilər. Beləliklə, dostunuz hazırda "Dostlar siyahısı" nda görünsə, hesabınız silinib.

Ad, əvvəlcədən dərc edilmiş mesajlarda da görünə bilər, server chat otaqlarında olan mesajlarda, birbaşa mesajlarda və Discord-da qarşılıqlı əlaqənin hər hansı digər nöqtəsində.

Hesab yaratarkən hər bir hesaba özünəməxsus identifikasiya nömrəsi əlavə olunur (şəxsiyyət nömrəsinin üstündəki ekran görüntüsü "7098" dir). Bir istifadəçi adı və unikal hesab identifikasiya nömrəsi hesab çıxarıldıqdan sonra artıq əhəmiyyətli dərəcədə bağlanmır. Bu hesabı silinmiş şəxsə məlumatlarını və əvvəlcədən dərc edilmiş mətnin onlara baxıla bilməyəcəyinə əmin edir.

Bir hesabın silinmiş və ya əlil olmasının başqa bir göstəricisi, iki istifadəçinin artıq "qarşılıqlı əlaqə" kimi göstərəcəkləri qarşılıqlı dostluqlardır. Bunun səbəbi silinmiş / əlil hesabı olan istifadəçinin artıq aktiv olmamasıdır.

Əgər Discord sui-istifadə səbəbi ilə bir hesabı silibsə və ya bəlkə də yetkinlik yaşına çatmayan birisi hesabı işlədibsə, istifadəçi adı əvvəlki siyahı ilə eyni olacaq. Səbəbindən asılı olmayaraq; "DeletedUser #####" görsəniz, hesab artıq aktiv deyildir.

Discord hesabını daim silmək istəyənlər üçün bunu edə bilərlər. Hətta "Silinmiş İstifadəçi #####" platformanın artıq görünməməsini təmin etməklə istifadəçilər (e-poçtla qorunan) dəstək qrupu ilə əlaqə saxlaya bilərlər

Bloklanmış hesablar

İstifadəçilər hələ əlil və ya silinmiş hesabı görə biləcəklər. Kimsə başqa bir istifadəçi tərəfindən bloklanıbsa, hesab artıq görünməyəcək. Əgər bloklandığını düşünürsünüzsə, ancaq "Silinmiş istifadəçi ##### ", sonra bloklanmamışdır.

Düşmən

Yuxarıda göstərilən ekran görüntüsü kimi istifadəçi adı hələ də aktiv olduğunu görürsünüzsə, hesab silinməyib və kilidlənməyib. Hesab haqqında heç bir məlumat görə bilmirsinizsə, bu sadəcə dostlarınız olmadığını göstərir.

Kimsə hesabınızı siləndə nə olur?

Kimsə hesabınızı silirsə, göndərdiyiniz mesajlar şəkillər və digər məlumatlarla birlikdə qalır. Bu, bir çox istifadəçinin bir hesabın əbədi getdiyini və ya idarəçinin fasilə verdiyini müəyyənləşdirməsini çətinləşdirir.

Yuxarıda göstərilən məlumatlar geridə qalsa da, yeni bir fəaliyyət olmadığını görəcəksiniz və cari mesajlarınıza cavab almayacaqsınız.

Silinmiş hesabı bərpa edin

Fikir, 30 gün ərzində hesab məlumatlarını qalıcı olaraq silmir. Kimsə hesabınızı silib və sonra yenidən aktivləşdirməyə qərar verərsə, tapşırıq mümkündür.

Silmə səbəbindən asılı olmayaraq, hesabı silməkdən 30 gün ərzində bərpa edə bilərsiniz.

30 gün keçdikdən sonra hesab hər hansı əlavə edilmiş şəxsi məlumatlarla birlikdə silinir. Bu GDPR və ya "Ümumi Məlumat Qoruması Qaydası" nın tələblərinə uyğun olmaq üçün edilir.

Discord hesabını normal vəziyyətə gətirmək üçün:

  1. Silinmiş hesabı olan istifadəçi, Desktop proqramı və ya brauzer vasitəsilə Discord-a daxil olmalıdır.

  2. Gözlənən "Hesabın silinməsi planlaşdırılır" pəncərəsi hesabınızın daimi məhv üçün geri sayını daxil etdiyini göstərən bir pəncərə görünməlidir.Kimsə Discord hesabınızı silmədiyini necə bilmək olar 3
  3. Sadəcə aşağıda “Əminəm! "Görməlisiniz" düyməsini fikrinizi dəyişirsiniz? Hesabı bərpa edin"

  4. Hesabınıza bir daha daxil olmaq üçün Hesabı bərpa et vurun.

  5. Hesabınızı bərpa etmək üçün girişdə təsvir olunan informasiya qutusunu görmürsənsə, çox gecdir. Hesab artıq bərpa üçün mövcud deyil və tamamilə silinib.
  6. Yeni bir hesab yaratmaq üçün yenidən əməliyyata başlamalısınız.

Discord nəzakətindən çıxarılan hesablar üçün yeni hesablar yaratmalısınız. Silinmiş hesabınıza əlavə edilmiş IP də qadağan olunmuş ola bilər. Bu o deməkdir ki, qadağanı atmaq və yeni bir hesab yaratmaq üçün bir VPN köməyini almalı olacaqsınız.