Fon Kepala Tanpa Wayar Mi Super Bass dijual dengan harga yang lebih rendah


Xiaomi telah melancarkan Mi Super Bass Wireless Headphone di India hampir setahun yang lalu. Fon kepala digembar-gemburkan, dan mengikut prestasi Xiaomi yang boleh dipercayai, fon kepala menjadi rebutan segera di sini.

Namun, ada satu faktor utama yang perlu dipertimbangkan, adalah harganya. Pada masa pelancarannya, harganya INR. 2199. Tetapi Xiaomi India baru-baru ini menulis tweet bahawa fon kepala yang sama kini tersedia pada tawaran, dan harga tawaran baru adalah INR. 1599. Tawaran berlangsung sehingga stok kekal.

Fon Kepala Tanpa Wayar Xiaomi Mi Super Bass mempunyai reka bentuk sekitar telinga dengan pad di bawah ikat kepala dan di sekitar telinga. Baterinya direka untuk bertahan hingga 20 jam dengan sekali cas. Fon kepala menggunakan Bluetooth 5.0 untuk penyambungan dan pemacu dinamik 40mm. Pembantu suara pada telefon pintar boleh dipicu menggunakan fon kepala secara langsung. Nama itu mungkin memberikan ciri utama utamanya – bass yang kuat.

Untuk pengisian headphone, ini dapat dilakukan dengan menggunakan port Micro-USB yang terpasang di bagian bawahnya. Walaupun namanya menunjukkan bahawa fon kepala tanpa wayar, ia juga menyokong penyambungan berwayar melalui a 3Soket .5mm yang sangat berguna untuk pengguna apabila fon kepala tanpa wayar mereka habis.

Ketika pertama kali keluar di pasaran, lawan utamanya tentunya fon kepala tanpa wayar lain, terutamanya Boat Rockerz 400 dan AntAudio Treble 900. Namun, sedangkan fon kepala tanpa wayar yang lain menggunakan reka bentuk dalam telinga, reka bentuk sekitar telinga tanpa wayar Mi fon kepala sudah tentu menjadi pengubah kepala.

Fon kepala dengan harga potongan boleh didapati di laman web rasmi Xiaomi, dan orang yang berminat boleh membeli jika terus dari laman web. Tidak ada garis waktu tetap untuk kapan penjualan akan berakhir, tetapi seperti yang disebutkan dalam tweet oleh raksasa teknologi, bahawa tawaran itu akan berlangsung hanya sampai stok masih ada.