FaceApp dostlarınızın siyahısını alır Facebook səbəb olmadan, bunun qarşısını necə almaq olar?

FaceApp yenidən fərdi məlumatlarla bağlı mübahisələrin mərkəzindədir. TheHackerNews veb saytına görə, tətbiq əlaqə məlumatlarını toplayır. Facebook heç bir səbəb olmadan istifadəçilər. Məlumat yayımlayıcısının serverində saxlanılır.

FaceApp başlıqları etməyə davam edir. Şəxsi məlumat məsələlərində tətbiqləri hədəf alan tənqidçilər unudulmuş kimi görünsə də TheHackersNews saytı yenidən mübahisələrə səbəb olur. Şəkil tənzimləmə tətbiqi heç bir səbəb olmadan bir dost siyahısı əldə edir Facebook sizin istifadəçiləriniz

FaceApp əlaqə məlumatlarını toplayır Facebook səbəbsiz

Athul Jayaram adlı bir təhlükəsizlik tədqiqatçısı, tətbiqetmənin hesabınızdan fotoşəkilləri yükləməyə və redaktə etməyə imkan verən bir funksiyanın olduğunu izah etdi. Facebook. Bu seçim yalnız istifadəçi seçim yolu ilə bir hesab açarsa işləyir "İlə əlaqə Facebook ". Ancaq dostların siyahısı Facebook FaceApp tətbiqinin işləməsi üçün yararlı deyil.

Tədqiqatçılar üçün "bir tətbiq onun əməliyyatları üçün lazımsız icazələr istədikdə, yükləmək barədə iki dəfə düşünməlisiniz." Yəqin ki, Google-u idarə edən eyni səbəbə görə Chrome fərdi məlumatlar baxımından ehtiyac duyduqlarından artıq tələb olunan genişləndirmələri qadağan edin. Hacker News məqaləsi dərc edildikdən sonra, FaceApp-ın baş direktoru açıqlama verib.

Onun sözlərinə görə, bu məlumatlar istifadəçilərə dostlarına "foto tərzi" seçməyə dəvət edən sosial funksiyalar üçün istifadə olunur. Maraqlıdır ki, eyni CEO-ya görə, bu xüsusiyyət bir müddət mövcud deyildi, lakin tətbiq heç bir səbəb olmadan bu məlumatları toplamağa davam edir. Əgər siz artıq daxil olmusunuzsa FaceApp hesabınıza Facebook. Verilənlərinizi serverinizdən silməsini tələb etmək üçün naşirə yazmaqla edə biləcəyiniz heç bir şey yoxdur.


FaceApp dostlarınızın siyahısını alır Facebook səbəb olmadan, bunun qarşısını necə almaq olar? 1

FaceApp-ın dostlarınızın siyahısına daxil olmasının qarşısını necə almaq olar Facebook

Bir əlaqə qurulmayıbsa, dostlar siyahısının toplusunu deaktiv edə bilərsiniz. Facebook. Bunu etmək üçün istifadəçi adınızı və şifrənizi daxil etdikdən sonra Facebook və əlaqə düyməsini basın, növbəti səhifəyə diqqət yetirin. Lazımi icazələri verməzdən əvvəl "Bunu düzəldin" düyməsini basın və "Dostlar siyahısı" seçimini deaktiv edin Facebook "Düymə.

FaceApp dostlar Facebook