DuckTales: Sabah satışdan təqaüdə göndəriləcək

DuckTales: Remastered, rəqəmsal mağazalardan tamamilə çıxarılır.

Capcom DuckTales'in təsdiqlədiyini: Sabah Remasted, 8. Avqust, yalnız rəqəmsal olaraq satılır. Bu PC, PS3, Xbox 360 (Xbox One ilə geri uyğunluq daxil olmaqla) və Nintendo Wii U üçün tətbiq olunur.

Bu vaxt oyun bitməmişdən əvvəl tutmaq istəsəniz çox azalacaq. Diskdə və ya rəqəmsalda sahib olan hər kəs bundan sonra da edə bilər 8. Avqust oyna.

Capcom DuckTales'i gözlədiyi yer budur: Remastered:

VG247 bülleteninə abunə olun VG247-in ən yaxşı hissələrini hər cümə qutunuzda əldə edin!

  • PC – Buxar): 8. Avqust saat 16:59 (PT), 19:59 (ET), 12:59 (BST) (9. Avqust)
  • Xbox 360, Xbox One (geri uyğunluq): 8. Avqust 17.00, 8.00 və 1 Gecə saatı (9. Avqust).
  • PS3: 9. Avqust at 8 PT, 11am ET, 4 pm BST.
  • Wii U: 9. Avqust saat 16:59 PT, 19:59 ET, 00:59 BST (10 Avqust).
  • DuckTales: Remastered orijinal 2013 NES oyununun bir şərhidir; Scrooge McDuck ilə çox sadə bir platformadır.