Bir iş sahəsini konsepsiya ilə necə silmək olar

Bir çox şirkət əsas əməkdaşlıq platforması kimi Notion istifadə edir. Bununla birlikdə, iş sahələrinin öz həyatı var və birinin yaradıcısı olaraq, iş yerini artıq aktiv olmadıqda silə bilərsiniz. Ayrıca iş sahəsini tərk edə və ya Notion hesabınızı silə bilərsiniz.

İş sahələrini dəyişdirmək, yenilərini yaratmaq və ya Anlayışdan tamamilə imtina etmək istəsəniz, bu təlimatda bilmək lazım olan hər şeyi izah edəcəkdir.

İş sahəsini silin

Notion-da bir iş sahəsi yaratmısınız və hər hansı bir səbəbdən silmək istəyirsiniz. Təsadüfən yaratmısınız. Bəlkə qrup dağılmışdı? Yeni bir iş sahəsi ilə başlamağı və bu barədə unutmağı istəyə bilərsiniz. Bunu necə etmək olar.

İş yerində, ekranın sol tərəfində girişlərin siyahısını görəcəksiniz. Seçin Parametrlər və üzvlər ön tərəfdəki dişli işarəsi ilə giriş. Açılan pəncərədə və aşağıda Təriflər axıra qədər fırladın. Sən görəcəksən Təhlükə zonası giriş, dən Bütün iş sahəsini silin seçim qırmızı rəngdə yazılıb. Bütün iş sahəsini silmək istədiyinizdən əminsinizsə, bu seçimi vurun və tıklayarak təsdiqləyin İş sahəsini daim silin. Təsdiqləmədən əvvəl iş sahəsinə bir ad daxil etməlisiniz.

Unutmayın ki, bu hərəkəti geri qaytarmaq olmaz. Bütün məzmun silinəcək və iş sahəsi artıq mövcud olmayacaq.

konsepsiya istisna iş sahəsi

İş sahəsini tərk etmək

Yaratmadığınız və tərk etmək istədiyiniz bir iş sahəsinin birisinizsə, bu asandır. Əslində, iş yerlərini dəyişdirən və ya artıq bəzi layihələrin bir hissəsi olmayan insanlar üçün çox yaygındır. İş sahəsindən necə ayrılacağına baxın.

Demək olar ki, bütün iş yerini silmək kimi işləyir. Nəzarət təhlükə zonaları ilə eyni hissədədir. Masaüstündən çıxmaq üçün vurun İş sahəsini buraxın lazım olduqda təsdiqləyin. Bu, qeyd olunan iş sahəsindəki bütün məzmuna girişinizi aradan qaldıracaq və effektiv şəkildə aradan qaldıracaqdır.

Bununla birlikdə, bu, bütün masaüstün silinməsi qədər vacib deyildir, çünki idarəçidən ayrıldıqdan sonra masaüstünə giriş icazəsini istəyə bilərsiniz.

Hesab yaratmaq istisna

Notion hesabının silinməsi bir çox məhdudiyyətə malikdir. Birincisi, hesabınızla əvvəlcədən əlaqəli bütün iş sahələrini dərhal əldən verəcəksiniz. Buraya yaratdığınız iş sahələri daxildir – bütün şəxsi iş sahələri daim silinəcəkdir. Bundan əlavə, abunə olduğunuz bütün abunələr dərhal ləğv ediləcəkdir. Bu hərəkəti geri qaytarmaq olmaz.

Buna görə Notion hesabınızı silmədən əvvəl diqqətli olun. Hesabınızı silmək istədiyinizə əminsinizsə, budur.

Əvvəlcə gedin Parametrlər və üzvlər sol panel. Yan çubuğun yuxarısında seçin Mənim Hesabım Giriş. Sonuna gedin. Hesabım sekmesinin öz var Təhlükə zonası Bölmə. Bunun altında tapa bilərsiniz Hesabımı silin seçim. Vurun. Açılan pəncərədə bir hissəsi olduğunuz iş sahələrinin siyahısını görəcəksiniz. Birbaşa aşağıda, hesabın silinməsini təsdiqləmək üçün e-poçt ünvanınızı daxil etməlisiniz bir sahə görəcəksiniz.

bir iş sahəsini necə silmək olar

E-poçt adresinizi daxil edin və seçin Hesabları və (nömrə) masaüstlərini daim silin. Sonda silinməni təsdiqləyin və bitirdiniz. Bu Anlayış hesabı ilə əlaqəli hər şey tamamilə silinəcəkdir. Yenə də bu hərəkəti geri qaytara bilməzsiniz. Bir iş sahəsini silmək kimi, Notion hesabını silmək geri dönməzdir. Eyni e-poçtu yenisini yaratmaq üçün istifadə etsəniz də, sıfırdan başlayacaqsınız.

Konsepsiyadan imtina

Gördüyünüz kimi, masaüstünü silmək və ya çıxmaq və Notion hesabını silmək sadə və sadə hərəkətlərdir. Masaüstünü tərk etmirsinizsə, onu və ya hesabınızı silməyiniz barədə iki dəfə düşünün. İş sahəsindəki və ya hesabınızla əlaqəli hər hansı bir məzmuna ehtiyacınız olmadığından 100% əminsinizsə, təlimatları izləyin və Anlayışı tərk edin.

Niyə masaüstünü silmək / tərk etmək qərarına gəldiniz? Hesabınızı tamamilə silinirsiniz? Konsepsiya ilə bağlı bütün məsələləri aşağıdakı şərh bölməsində müzakirə edin. Oh, hər hansı bir sual verməkdən və ya müəyyən bir mövzuda məsləhətlər verməkdən çəkin.